ХОЧЕШ БУТИ ЩАСЛИВИМ У МІСТІ – ЕВОЛЮЦІОНУЙ І ВМІЙ НАСОЛОДЖУВАТИСЬ ЖИТТЯМ (City: History, Culture, Society, 2019)
Рецензії на: Роймер, Й. (2017). Homo urbanus. Парадокс еволюції. З нід. пер. Я. Довгополий. Київ, Вид-во Жупанського, 136 с.; Кидуэлл, П. (2018). Психология города. Как быть счастливым в мегаполисе. Пер. с англ. Екатерины Поповой. Москва: Манн, Иванов и Фербер, 288 с.