ОГЛЯД МІЖНАРОДНОЇ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ЮНЕСКО «МЕНЕДЖМЕНТ ТА ЗАХИСТ ІСТОРИЧНИХ МІСТ», 28.08-2.09.2017, м. ЛЮБЛІН (City: History, Culture, Society, 2018)
Наприкінці літа в Любліні (Польща) відбулась Міжнародна літня школа ЮНЕСКО «Менеджмент та захист історичних міст», організована Польською національною комісією ЮНЕСКО, Люблінським музеєм та Люблінською політехнікою. Організатори запросили до участі представників з Білорусі, Грузії, Латвії, Литви, Польщі, Словенії та України – працівників сфери охорони культурної спадщини, архітекторів, музейників та урбаністів
Keywords: огляд; літня школа