Право на смерть в епоху модерну (City: History, Culture, Society, 2023)
Рецензія на  Tinková, Daniela. Bez zpěvu a bez zvonění. Dekriminalizace sebevraždy mezi sekularizací a medikalizací v 17—19 století. Praha: Argo, 2021. 498 s.