УРБАНІСТИЧНИЙ ПРОЕКТ «ЯКА ТВОЯ ІСТОРІЯ?» (City: History, Culture, Society, 2020)
Повідомлення присвячено проекту «Яка твоя історія?», що реалізується Запорізьким науковим товариством ім. Якова Новицького за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку і який сфокусований на популяризації історії трьох українських міст (Запоріжжя, Бердянськ і Мелітополь).
Keywords: міська історія; проект; Запоріжжя; Бердянськ; Мелітополь