ОГЛЯД РОБОТИ СЕКЦІЇ УРБАНІСТИКИ В РАМКАХ КОНФЕРЕНЦІЇ “ШЕВЧЕНКІВСЬКА ВЕСНА-2016” ТА ДИСКУСІЙНОЇ ПАНЕЛІ “ВИВЧЕННЯ МІСТА: АКАДЕМІЧНЕ ТА ПОПУЛЯРНЕ” (історичний факультет КНУ імені Тараса Шевченка, 21 квітня 2016 р.) (City: History, Culture, Society, 2017)
Редакційна колегія журналу у співпраці з історичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка, в рамках щорічної студентської наукової конференції “Шевченківська весна-2016”, вирішила започаткувати окрему секцію урбаністики.
Keywords: конференція; урбаністика; КНУ імені Тараса Шевченка