(untitled) (City: History, Culture, Society, 2018)
13–17 березня 2018 року в Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В. Г. Заболотного в партнерстві з компанією КНАУФ, провідним виробником будівельних і оздоблювальних матеріалів у світі, відбувся воркшоп ARCHINTEGRATION 2018 в рамках V Міжнародного молодіжного архітектурного фестивалю ARCHIVISION 2018.