(untitled) (City: History, Culture, Society, 2018)
Переважна більшість документів про життєдіяльність міст та адміністрування ними відклалися в обласних та міських архівах. Утім і в Центральному державному архіві вищих органів влади та управління України зберігається понад 470 фондів місцевого самоврядування всіх державних утворень часів Української революції, серед яких (за приблизними підрахунками) – 26 міських адміністрацій. До прикладу можна навести деякі з них.