(untitled) (City: History, Culture, Society, 2017)
Інтерв’ю з Анатолієм Антонюком (к.техн.наук, дійсний член Академії будівництва України, заслужений будівельник України, Лауреат Державної премії України у галузі архітектури (1999, за реставрацію і пристосування комплексу Грецького монастиря на Контрактовій площі в місті Києві). Дійсний член Міжнародної організації ICOMOS (Міжнародна рада з охорони пам›яток та історичних місць – англ. International Council on Monuments and Sites), Академії будівництва України. Розмову вела Тетяна Водотика