(untitled) (City: History, Culture, Society, 2017)
12 квітня 2016 р. у Львівському відділенні Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського відбулося спільне засідання семінару з історичної урбаністики та семінару “Картографія та історія України“ Львівського відділення Інституту української археографії та джерелознавства НАН України ім. М. С. Грушевського, на якому було обговорено питання змістового наповнення майбутнього 3-го тому «Атласу українських історичних міст», присвяченого Жовкві.