(untitled) (City: History, Culture, Society, 2017)
Редакційна колегія журналу у співпраці з історичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка, в рамках щорічної студентської наукової конференції “Шевченківська весна-2016”, вирішила започаткувати окрему секцію урбаністики.