"Wine of Islam" in Ukraine (City: History, Culture, Society, 2023)
Review of Nechytaylo, Pavlo. Osmansʹka kavʺyarnya v Kamʺyantsi-Podilʹsʹkomu. Tom I: Polʹovi roboty, keramichnyy posud, lyulʹky. Kyyiv; Kamʺyanetsʹ-Podilʹsʹkyy: Okhoronna arkheolohichna sluzhba Ukrayiny, 2022.