(untitled) (City: History, Culture, Society, 2023)
Review of the Tinková, Daniela. Bez zpěvu a bez zvonění. Dekriminalizace sebevraždy mezi sekularizací a medikalizací v 17—19 století. Praha: Argo, 2021. 498 s.